Dawno nie pisałam, bo czasu było bardzo mało, ale teraz świątecznie i w sumie już poświątecznie, z małym oddechem mogę napisać.
Z maila mogliście się dowiedzieć, że miało miejsce powstanie i otwarcie "Zielonego Kramu". Sklepu z ekologiczną, tradycyjną i lokalną żywnością. Miejsca, o które wiele osób od lat pytało, czekało a w końcu i powstało.
"Zielony Kram" ma dopiero dwa tygodnie i ewoluuje z dnia na dzień poszerzając swój asortyment. Staram się, aby w sklepie można było znaleźć dobre i smaczne produkty z całej Polski.
Jest to miejsce gdzie będzie można kupić produkty od rolników, pszczelarzy, z małych przetwórni, gospodarstw i osób tworzących z pasją. Tutaj będzie można poznać to, co dobre z Kaszub, Podkarpacia i innych części Polski.
Jajka od Pilchów, warzywa od Króla, sery Łomnickie, z Rancza Frontiera oraz Malinowej Zagrody, wędliny od Maryniaka, przetwory z Gryszczeniówki, olej rzepakowy z Góry Św. Wawrzyńca oraz wiele, wiele innych smacznych produktów.
Zapraszam Was Serdecznie w progi "Zielonego Kramu".
Informacje o sklepie i dostawach znajdziecie tutaj: https://www.facebook.com/ZielonyKram.
Rynek Pogodno - Pawilon nr 86 /za szaszłykiem/ Szczecin
Ps. W sobotę 14.04.2011 widzimy się "Przy Jagnięcinie" - godz. 16:00 w Bartoszewie w Karczmie Biesiadnej u Pawła Kmieciaka.
Gościem spotkania będzie rolnik - hodowca owiec, świnek rasy angielskiej oraz krów.
Gościem spotkania będzie rolnik - hodowca owiec, świnek rasy angielskiej oraz krów.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz