sobota, 17 września 2011
Perły 2011
Słuchy mnie doszły,
że na Wielkim Finale Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów (Polagra Food w Poznaniu), Perły zdobyli Nasi członkowie Slow Food Szczecin.
Zeszło mi kilka dni na poszukiwaniach i potwierdzeniu, że to prawda, ale udało się i oficjalne wyniki znajdziecie na http://www.produktyregionalne.pl/nkd_per11.html
W kategorii "Perły 2011" Potrawa, nagrody zdobyli:
Mariusz Siwak i Tomasz Madera „PARK HOTEL” za zrazy z dzika w sosie własnym, faszerowane śliwką i warzywami oraz Bolesław Sobolewski i Dariusz Majewski, restauracja „Na Kuncu korytarza” za udo z gęsi z kluseczkami.
Panom Gratulujemy!!!
zdjęcia ze strony http://www.polagra-food.pl
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz