sobota, 17 września 2011

Perły 2011



Słuchy mnie doszły, 




że na Wielkim Finale Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów (Polagra Food w Poznaniu), Perły zdobyli Nasi członkowie Slow Food Szczecin. 
Zeszło mi kilka dni na poszukiwaniach i potwierdzeniu, że to prawda, ale udało się i oficjalne wyniki znajdziecie na http://www.produktyregionalne.pl/nkd_per11.html

W kategorii "Perły 2011" Potrawa, nagrody zdobyli: 
Mariusz Siwak i Tomasz Madera „PARK HOTEL” za zrazy z dzika w sosie własnym, faszerowane śliwką i warzywami oraz Bolesław Sobolewski i Dariusz Majewski, restauracja „Na Kuncu korytarza” za udo z gęsi z kluseczkami. 

Panom Gratulujemy!!!







                                      zdjęcia ze strony http://www.polagra-food.pl

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz